Munkalapba építhető hulladékrendszer

A rendezett mosogató és az átlátható környezet nemcsak a szemet gyönyörködteti, hanem megkönnyíti a konyhai munkát is. Jó, ha a hulladékot és a tisztítószereket gyorsan és egyszerűen el lehet pakolni.

 

Döntsön egy átgondolt hulladékrendszer és egy praktikus rendszerező fiók mellet. A BLANCO átfogó termékválasztéka szakszerű megoldásokat kínál szinte minden alsószekrényhez. Segítünk Önnek a tervezésben – válassza ki csupán pár lépésben a tökéletes hulladékrendszert konyhája számára.

 

 

Az alsószekrény szélességének meghatározása

Elsőként az alsószekrény szélessége a kérdés – 45 cm, 50 cm, 60 cm vagy nagyobb? A modern hulladék- és szervező rendszerek minden helyviszonyhoz rendkívüli rugalmasságot kínálnak.

03001535_Image2Korlátozások figyelembevétele

Ha a szélesség meghatározásra került, a beépítés lehetséges korlátait kell tekintetbe venni. Van-e vagy terveznek-e bojlert beszerelni? Van-e a szekrény belsejében lefolyó garnitúra, és ha igen, mekkora helyet vesz igénybe?

;&nbsp

Nyitási mód kiválasztása

A nyitási módról is kell dönteni: Kihúzható front vagy nyílóajtó – automatikus vagy manuális működtetésű? Esetleg munkapultba integrált?

 

A vödrök számának meghatározása

 

A BLANCO SOLON a legközvetlenebb megoldást kínálja a biohulladék gyűjtésére. A munkalapindex szintjébe süllyesztett hulladékgyűjtő lehetővé teszi a hulladékok közvetlen gyűjtését – nem kell többé hajolgatni. A munkalapba integrált funkcionális hulladékgyűjtő magas minőségű és kiegyensúlyozott dizájnjával meggyőző hatást kelt. A munkalapba integrálva a  harmonikusan belesimul a munkakörnyezetbe, ideális a biohulladék gyűjtésére és ártalmatlanítására.Tisztítás és kiürítés céljára egyszerűen és gyorsan kivehető.

 

Solon_lid_Teaser_178x124_TeaserImage178_11402025506_TeaserImage178_114Solon_insight_Teaser_178x124_TeaserImage178_114

 

Extrák

Végül megéri egy pillantást vetni az extrákra, amelyek még kényelmesebb kezelést biztosítanak. a lábbal működtethető, könnyű kihúzó vagy a különösen funkcionális rendszerező fiók.

 

07401501p_Image207400539g_Image2

A SEBO Műszaki Szaküzlet és Konyhastúdió 25 év szakmai tapasztalatával segít Önnek megtalálni a válaszokat.

Lépjen velünk kapcsolatba!

Telefon: 94/510-555; Email cím: info@sebomuszaki.hu

Amennyiben cikkünk felkeltette érdeklődését, kérjük kövessen bennünket facebook-on, youtube-on, iratkozzon fel levelező listánkra, illetve böngéssze bizalommal további írásainkat, videóinkat blogunkon. Amennyiben személyesen szeretné felvenni velünk a kapcsolatot az alábbi linken megtalálja elérhetőségeinket!