Egyedileg tervezett konyhabútort szeretne? Beépíthető készülékeket is venne, de szeretné, ha valaki segítene választani? Nálunk egy helyen megtalálja mind!
Jöjjön be konyhastúdiónkba, ahol mindezt megvalósíthatjuk Önnek. Tervezés, kivitelezés, beszerelés, mindent egy helyen, hogy a legkényelmesebb legyen. Tervezéshez időpontot kérhet az info@sebomuszaki.hu e-mail címen, a 94-510-555-ös, illetve a 20-4388-908-as telefonon.Open Plan Kitchen View
Árajánlatot a tervezést követően tudunk adni, díjmentesen. Amennyiben Önnek csak látványtervre van szüksége, abban az esetben a tervezés ingyenes, viszont a látványtervnek díja van, amit bútor rendelés estén levonunk a bútor végösszegéből.

[slideshow_deploy id=’469′]

Önnek nincs más tennivalója, mint megmondani mekkora bútort szeretne, leülni a tervezőnkkel aki segít abban, hogy minden kívánsága a lehetőségek tükrében megvalósuljon.

Amennyiben egyszerre venné meg új készülékeit és konyhabútorát, kedvezményes egyedi  árat tudunk biztosítani! Sokféle anyaggal dolgozunk, legyen szó a legmodernebb irányzatokat képviselő konyháról, vagy klasszikus fa bútorról, nálunk mindent megtalál.

9314001m
Beépíthető sütők

aeg_hk_634200_xb
Beépíthető főzőlapok
ADG 5820 A_ IX[1]
Beépíthető mosogatógépek
Amennyiben kérdése lenne a konyhatervezéssel, vagy szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot kérjük tegye meg itt!
Részletesebb leírást a konyhatervezés meneténél talál.