Ekotech hulladékgyűjtők

Ekotech beépíthető hulladékgyűjtők

Az Ekotech hulladékgyűjtő rendszereit úgy tervezték, hogy tökéletesen illeszkedjenek a modern konyhabútor szekrényeihez, illetve megfeleljen a különböző tér- és stílusigényeknek. Könnyen és gyorsan összeszerelhető kiegészítők, amelyek az innovatív anyagok felhasználásából és praktikus megoldások kereséséből fakadnak. Az Ekotech hulladékgyűjtő rendszereit úgy tervezték, hogy tökéletesen illeszkedjenek a modern konyhabútor szekrényeihez. Olaszországi gyártás, olasz formatervezés és minőség. Kiemelkedik a kialakítás, a változtatható forma, a szelektív hulladékgyűjtés színei, helytakarékosság és a kis súly. Hiába a kis méret már a legkisebb vödröt is 30 kilogrammig lehet terhelni.

Jazz modell
Jazz modell
Mega modell
Mega modell
Practiko modell
Practiko modell
Aladin Black Bio modell
Aladin Black Bio modell

Több fajtája létezik, ezek közé tartozik például a Jazz, a Mega, a Practiko, valamint az Aladin Black Bio. Legutóbbi 100%-ban újrahasznosított anyagokból készült, így duplán védi környezetünket. Mivel beépíthetőek, ezért 300 millimétertől egészen 600 milliméterig terjedő nagyságú szekrényekbe, illetve 450 és 1200 milliméter között terjedő fiókokba szerelhetőek.  BLUM HETTICH GRASS fiókhoz kompatibilis.

Figyelni kell arra, hogy a beépítési nagyság ennél kisebb, ez lehet 230 milliméter, de akár 604 is. Két féle rendszerbe tudjuk őket sorolni: kihúzhatós, és kinyithatós. Mindkettő megoldásnál helyezhetjük el őket az ajtóra, oldalfalra, ajtófrontra, fenéklemezre. A vödrök száma szett-től lehet független. 1-től 7-ig bármennyi darabot belerakhatunk abba a kombinációba, ami tetszik ízlésünknek. Ezektől eltekintve válogathatunk a már előre összeállított szettekből. Vannak olyanok is, amikhez jár 1-1 darab kiegészítő tárgy is, például: kukás zsák. Ami az űrtartalmát illeti, itt is rengeteg választási lehetőség tárul elénk: 5;7;8;12;15;16; 20…;120;175. Praktikái közé tartozik az is, hogy mosogatógépben is mosható, hiszen anyagukat nem roncsolja az ott bent levő hő.

Újrahasznosítás
Újrahasznosítás

Az újdonsült Ekotech beépíthető hulladékgyűjtők kialakítása előrébb segítette a környezet védelmét. Azért is törekedtek erre, hisz az egyik fajtája, mint már korábban említettem, 100%-ban kizárólag újrahasznosított anyagokból készült. Ez azt jelenti, hogy a kiválogatott hulladékok nem ugyanarra a helyre kerülnek, ezáltal,

könnyebben dolgozzák fel az újrahasznosítható termékeket Mindamellett, hogy gazdaságos és praktikus teljesen dizájnos és könnyen tárolható. Igazán tökéletes megoldás egy jobb és zöldebb élethez.