A beépíthető hulladéktároló rendszer akkor lehet jó megoldás, ha fontos a keletkezett szemét és a kisebb takarító eszközök egyszerű és gyors tárolása és mindehhez tartós, ugyanakkor funkcionális eszközöket használna.

A sebomuszaki.hu széles kínálatában megtalálható kihúzható frontos, nyílóajtóhoz tervezett illetve munkalapba építhető Blanco modellek, melyekhez kiterjesztett garancia vásárolható.

Akár kisebb, akár nagyobb konyháról is legyen szó, webáruházunkban megtalálja a megfelelő beépíthető hulladéktárolót. Minden modell könnyen tisztítható műanyagból, vagy rozsdamentes acélból készült és ergonómikus fülekkel rendelkezik, amely megkönnyíti a vödrök kiürítését. A kívánt szelektív / nem szelektív hulladékgyűjtéstől függően akár 4 vödrös rendszer is létezik, melyeken rendező polc is helyet kapott, a tisztítószerek, könnyebb konyhai eszközök praktikus tárolásáért.

Beépíthető Blanco Hulladéktároló

A modellek többségéhez használatot megkönnyítő extrák vásárolhatók, mint a kihúzható frontos illetve nyílóajtóhoz tervezett hulladéktárolóra szerelhető lábbal működtethető kihúzó, a funkcionális rendező fiók, a vezetősín, vagy az automata nyitó.

Legyen segítségünkkel szakértő! Olvassa cikkeinket, tudjon meg többet a  kihúzható frontos, a nyílóajtóhoz tervezett illetve munkalapba építhető hulladéktároló rendszerekről!