Vilpe tetőventilátorok

A Vilpe 1975-ben megalapított cég, amely szellőző berendezések, illetve különleges tetőkiegészítők gyártásával foglalkozik. A Vilpe termékcsalád kifejezetten az otthonok, illetve mindennapok életminőségének javítását szolgálják azzal, hogy friss beltéri levegőt biztosítva csökkentik az egészségre káros hatásokat, kockázatokat, valamint az építmény élettartamát is megnövelik.
VILPE® termékek innovatív és kiváló minőségű termékek, melyek tervezése, gyártása felelősségteljesen, bevizsgált, tesztelt megoldások alkalmazásával történik – a termék ellenáll a zord időjárási körülményeknek és az erős napsütésnek, színhibák nélkül.

Tetőventilátorok – a tisztább és jobb minőségű levegőre, magasabb energiahatékonyságra és a tartósabb szerkezetekre minden épületben, akár 40% nyomásveszteség is garantált, így még energiatakarékosabbak, illetve költségük is alacsonyabb. Kiváló vízleválasztással rendelkeznek.

Tetőventilátor szettSzigetelt energiatakarékos tetőventilátor – a cső egy beépített 50 mm vastag zajszigeteléssel rendelkezik, amelynek belső cső felépítése horganyozott acélból készül és fésűs tömítéssel van ellátva.

Tetőventilátorok, illetve tetőszellőző elemek pontos, időjárásálló illesztését és rögzítését teszi lehetővé bármely tetőtípus esetén, rendkívül egyszerűen beépíthető módon. Minden tetőfedéshez (betoncserép, kerámiacserép, agyagcserép, zsindely, pala, eternit, lemeztető) biztosítani lehet a tetővel színazonos átvezető elemet, ezeknek az átvezető elemek pedig egyedi tulajdonsággal rendelkeznek: például bármilyen cserepes tetőfedéshez lehetséges a felhasználása (agyag, kerámia, beton, és egyéb speciális cserepek)