Nem kétséges: a modern konyha alapvető kelléke az indukciós főzőlap. Egy beépíthető sütő-főzőlap párosítással harmonikus, egységes konyha alakítható ki, ugyanakkor megtörhető a „hagyományosnak” számító alul sütök felül főzök elv. Elkészítendő ételeinek és főzési szokásainak függvényében érdemes megfontolnia az indukciós főzőlap vásárlását.

Az indukciós főzőlap olyan háztartásokba ajánlott, amely rendelkezik 3 fázissal, vagy 32 Amperes biztosítékkal, esetleg ennek kiépítése megoldható. Ellenkező esetben a gáz főzőlapot javaslunk.

A sebomuszaki.hu kínálatában a méltán népszerű AEG, Whirlpool, Miele, Electrolux,  Gorenje, Cata főzőlapokon túl, olyan kiváló ár-érték arányú modelleket is találhat, mint a Smeg, Teka, Bosch, Elica, Nodor, Siemens, Teka és Zanussi. Normál és Domino indukciós főzőlapjainkhoz ráadásul kiterjesztett garanciaidő is vásárolható.

AEG indukciós főzőlap

Azért, hogy leendő főzőlapja, konyhájának harmonikus részét alkossa, fontos szempont a főzőfelület anyaga, továbbá az is, hogy rendelkezik e a modell szegéllyel. Az inox kerettel rendelkező modellek a használat során kevésbé sérülékenyek. Az igények függvényében a választáskor lényeges lehet a  főzőzónák száma is, illetve az, hogy mely főzőzőnák bővíthetőek, összevonhatóak.

Olvassa el tanácsainkat, váljon szakértővé Ön is, találja meg a megfelelő beépíthető főzőlapot!