Milyen a Jó hulladékkezelő rendszer?

beepitesi-modok07102502g_Image2

Optimális beépítési mélységgel rendelkezik: A 40 cm-es beépítési mélységével a BLANCO SELECT minden mosogató alatti szekrénybe tökéletesen beépíthető.

Nagyobb tisztaság érhető el a hulladéktárolóban és a környezetben: A beépített fogantyúk és a sima szélű, befelé lejtő peremek könnyen tisztíthatóak.

BLANCO_SELECT_60-4-szemetesRugalmas elosztású: A különböző vödörméretek igény szerint variálhatóak. Így például a kis vödör a hozzá illő fedéllel komposztnak a legalkalmasabb.

A legjobb térkihasználásért, több méretben is elérhető: A BLANCO SELECT szeméttároló rendszer minden szokásos alsószekrényhez (45 cm, 50 cm, 60 cm)kapható és ezáltal optimális tervezési lehetőségeket kínál.

Praktikus szemeteszsák-tartóval rendelkezik: A BLANCO SELECT Clip szemeteszsák-tartó által a szemeteszsák könnyen és optimálisan kihasználható. A rácsíptethető pántok egyszerűen és biztonságosan BLANCOSELECTCLIPrárögzíthetőek a 15 és 30 literes vödrökre, és minden szokásos szemeteszsák mérethez alkalmasak.

Tökéletes rendszerezéssel áll rendelkezésre a gyors használatért: A stabil fém fedlap teljesen kihúzható és praktikus tárolórészként is funkcionál. További helyet a válaszható rendszerező fiók kínál.

blancomovex-l-b-5287624b39b6cKényelmesen használható: A BLANCO MOVEX-nek köszönhetően a szekrényajtók mindenféle erőkifejtés nélkül, lábbal kihúzhatóak. Ez az okos extra minden fronthoz rögzíthető.

Magas terhelhetőséggel rendelkezik: Nagyobb teher alatt is könnyen gördül; a vödör és a fogantyú is stabil és teherbíró, a rendszert 38 kg-ig tesztelték.

Gyorsan szerelhető: Rendkívül könnyű és gyors a rendszer beszerelése.

07402501g_Image2

 

A SEBO Műszaki Szaküzlet és Konyhastúdió 25 év szakmai tapasztalatával segít Önnek megtalálni a válaszokat.

Lépjen velünk kapcsolatba!

Telefon: 94/510-555; Email cím: info@sebomuszaki.hu

Amennyiben cikkünk felkeltette érdeklődését, kérjük kövessen bennünket facebook-on, youtube-on, iratkozzon fel levelező listánkra, illetve böngéssze bizalommal további írásainkat, videóinkat blogunkon. Amennyiben személyesen szeretné felvenni velünk a kapcsolatot az alábbi linken megtalálja elérhetőségeinket!