Rozsdamentes mosogatóközpont – Klasszikus. Kortalan. Szép.

Rozsdamentes acél

STATURA_01766512_Image3

A rozsdamentes acél természetéből adódó rendkívüli tulajdonságainak köszönhetően a konyhai mosogatók ideális anyaga. De acél és acél között is lényeges különbségek vannak. A BLANCO -nál kizárólag a legmagasabb minőségű rozsdamentes acél kerül feldolgozásra, amely speciális kritériumok alapján kerül feldolgozásra, és szigorú minőségi ellenőrzésen megy keresztül. Ennek az eredménye a Blanco rozsdamentes mosogatótál, ami megfelel a legmagasabb igényeknek is. Anyagában, megjelenésében, és funkcionalitásában is első osztályú.

Klasszikus és kortalan

Semleges színének köszönhetően a rozsdamentes acél bármilyen konyhai környezetbe behelyezhető. Az anyag évekkel később is megőrzi minőségét és ragyogását.

Hő,- és fény,- és saválló

A rozsdamentes acél teljes mértékben hőálló. És akár az egész napon át tartó napfény sem tesz kárt a színében, vagy az anyagában. Emellett a savas anyagok (pl.: citrom, ecet) sem hagy rajta nyomot.

Higiénikus

A rozsdamentes acél fém felülete sima és pórusmentes. Ezáltal a szennyeződések csak nehezen tudnak megtapadni rajta így baktériumok is nehezebben tudnak elszaporodni a felületén.

Ellenálló

A kiváló minőségű BLANCO rozsdamentes acél természetes ellenállóképességel  rendelkezik a háztartási savakkal szemben (pl. ecet cagy citromsav) Ezenkívül ellenálló a a gyümölcsök, zöldségek, kávé által okozott foltokkal szemeben is

KT268_BLANCO_easy-care-sinks_pic2_300dpi_Image72Könnyedén ápolható.

A BLANCO rozsdamentes acél minimális ápolás mellett is megtartja csillogását és értékét akár évtizedeken keresztül. Általános tisztítószerekkel tisztítható. Időnként speciális tisztítószert, mint például a BLANCO POLISH-t is lehet használni. A BLANCO POLISH eltávolítja a kisebb karcokat, és az apróbb használatból eredő nyomokat. Új, selyemmatt fényt kölcsönöz a mosogatónak. Eltávolítja az idegenrozsda foltokat, valamint vízlepergető hatású. Figyelem, a BLANCO POLISH nem használható natúr, szövetmintás és krómozott felületeken, illetve a csaptelepeken.

BLANCO STEELART – egyedi mosogató- és funkcionális terek minden igényre.

A STEELART a legnagyobb mértékű szabadságot biztosítja a konyha kialakításában az előkészítési, főzési és mosogatási helyek megtervezésében. A STEELART kézi gyártású egyedi elemektől a teljeskörű méretre szabásig egyedi és innovatív megoldásokat nyújt minden igényre rozsdamentes anyagból. Három STEELART termékcsalád nyit új távlatokat a tervezésben: kézzel gyártott medencék és mosogatók, összehangolt rendszermegoldások a rozsdamentes munkafelület teljes területén, a méret utáni egyedi gyártások pedig mindenkinek elnyerik a tetszését, aki tudja értékelni egy konyha egyediségét. Mert a STEELART a maga átfogó választékával minden kívánsághoz igazodó rugalmasságot és célszerűséget biztosít – számos kiemelkedő egyedi elemmel és összehangolt részlettel.

 

02050599p_TechnicalResolution_LightboxImage519594_ATTIKA-26_EN19261bbc575a125e0444a454b9516a53eRondoval_inox_mosogato_Blanco

A SEBO Műszaki Szaküzlet és Konyhastúdió 25 év szakmai tapasztalatával segít Önnek megtalálni a válaszokat.

Lépjen velünk kapcsolatba!

Telefon: 94/510-555; Email cím: info@sebomuszaki.hu

Amennyiben cikkünk felkeltette érdeklődését, kérjük kövessen bennünket facebook-on, youtube-on, iratkozzon fel levelező listánkra, illetve böngéssze bizalommal további írásainkat, videóinkat blogunkon. Amennyiben személyesen szeretné felvenni velünk a kapcsolatot az alábbi linken megtalálja elérhetőségeinket!