Mosógép Csereprogram

mgcsp_pngNyertes pályázata van, de nem tudnak Önnek megfelelő mosógépet adni? A teljes választékunkat megtalálja a weboldalunkon! Válasszon a legnépszerűbb márkákból!

Mi a teendője ha pozitív elbírálásban részesül az “Otthon Melege: Mosógép csereprogram” pályázata?

Elindul végre a várva várt Otthon melege program következő pályázata, a mosógép csereprogram! Önnek egyetlen teendője van: bejönni hozzánk. (Szombathely, Pálya út 10.-16.) Mi megcsináljuk az adminisztrációt, amennyiben szükséges, egyedileg is be tudjuk szerezni a készüléket, igény esetén kiszállítjuk Önnek.

Bármilyen kérdése van a csereprogrammal , vagy a mosógépekkel kapcsolatban, állunk rendelkezésére telefonon: +36-94-510-555; e-mail-ben: info@sebomuszaki.hu; illetve személyesen a Sebo Műszaki Szaküzlet és Konyhastúdióban.

Amennyiben Ön a szerencsések közé tartozik, és sikeres a pályázata az alábbi támogatásokra jogosult:

Milyen készüléket válasszak?

zanegya2whirl22aeg3a_2
A+ energiaosztályú készülékre kapható támogatás összegeA++ energiaosztályú készülékre kapható támogatás összegeA++ energiaosztályú készülékre kapható támogatás összege
25.000,-Ft40.000,-Ft45.000,-Ft
A+ Elöltöltős mosógépekA++ Elöltöltős mosógépekA+++ Elöltöltős mosógépek
A+ Felültöltős mosógépekA++ Felültöltős mosógépekA+++ Felültöltős mosógépek
A+++ Keskeny elöltöltős mosógépek

Felhívjuk figyelmüket, hogy mosógépek többsége ma már legalább A+++ energia besorolású. A pályázat kiírása alapján ha gyengébb energia osztályú mosógép kerül végül megvásárlásra, mint amire a pályázatát benyújtotta, a kisebb energiaosztályú készülékhez tartozó állami támogatás vehető igénybe. (pl.: A+++-os készülék volt megjelölve a pályázatba, de Ön csak A++-ba tartozó készüléket vásárol, akkor hiába nyert 45.000,-Ft. maximális állami támogatást, csak 40.000,-Ft összeg kerülhet felhasználásra) Abban az esetben, ha nagyobb energia osztályú készüléket választ, mint amire a pályázatot beadta, akkor viszont a támogatás összege nem emelkedik meg. Éppen ezért Szakkereskedőként mindenképp A+++-os készülék kiválasztását javasoljuk! Felhívjuk továbbá a figyelmet, hogy a támogatás csak a készülék bolti árának maximum 50%-a lehet. Tehát abban az esetben, ha ön kiválaszt egy 80.000,-Ft értékű A+++ mosógépet, a támogatás mértéke 40.000,-Ft lesz.

Amennyiben sikeresen beérkezett Önhöz a támogatói okirat, következő teendője felvenni a kapcsolatot egy olyan kereskedővel aki részt vesz partnerként a pályázatban. A hűtőgépcsere tapasztalatai alapján célszerű minél hamarabb mosógépet választani, hogy biztosan ahhoz a készülékhez juthasson hozzá, amelyiket meg szeretné venni. Szintén hasznos lehet kikérni a Szakkereskedő véleményét, melyek azok a készülékek, amelyek tudása, ára, garanciális feltételei leginkább megfelelnek Önnek, és léteznek-e ahhoz hasonló kiváltó modellek esetleg más márkából, vagy kicsit más paraméterekkel, arra az esetre, ha az a konkrét típus éppen nem lenne elérhető.

Nagy általánosságban elmondhatjuk, hogy jelenleg a legnagyobb készülék választék az elöltöltős, 6-7 kg mosási kapacitású, 90.000-120.000,-Ft közötti, A+++-os energia osztályú mosógépekből található. Ezek a paraméterek egy átlagos háztartásban ideálisak lehetnek. Amennyiben különleges igények merülnének fel, és szeretné segítségünket kéri, vagy egyszerűen nem ismeri ki magát a modern mosógépek világában, szívesen állunk rendelkezésére. (info@sebomuszaki.hu, 94/510-555)

Amennyiben cikkünk felkeltette érdeklődését, kérjük kövessen bennünket facebook-on, youtube-on, iratkozzon fel levelező listánkra, illetve böngéssze bizalommal további írásainkat, videóinkat blogunkon. Amennyiben személyesen szeretné felvenni velünk a kapcsolatot az alábbi linken megtalálja elérhetőségeinket!

contactus-banner2like us2youtube3hirlevel_calendar2