Konyhai csaptelepek

Egyedülálló dizájn

konyhai csaptelepekA tökéletes forma iránti vágy már ma a holnap dizájn klasszikusává teszi a BLANCO konyhai csaptelepek kollekcióját. A többszörösen díjazott dizájn rögtön odavonzza a tekintetet.

Kiváló alkatrészek

A BLANCO csaptelepek összes alkotórésze a legújabb anyag- és technológiai fejlesztések figyelembe vételével, valamint kiváló minőségű anyagokból készülnek. Kényelmes használat
Könnyű járású, precíz szerkezet biztosítja a kényelmet a mindennapos használat során, az egyszerű kezelést és hosszú élettartamot.

Bevizsgált alkotóelemek

A BLANCO csaptelepek szigorú vizsgálaton mennek keresztül és nyújtanak maximális biztonságot az egészség területén.

konyhai csaptelepekTökéletes összhang

A mosogatók és csaptelepek színe tökéletesen megegyező. A csaptelepek kidolgozása optimálisan passzol minden BLANCO mosogatófelülethez.
A BLANCO csaptelepek széleskörű szortimentje minden vevői igénynek megfelel. Sokféle dizájn és állandóan megújuló formavilág optimális választási lehetőséget biztosít. A modern háztartások igényeihez tökéletesen hozzáigazított kivitelezések állnak vevőink rendelkezésére. Melyek például a kihúzható zuhanyfejes modellekkel bővülnek. Az innovatív kezelő-koncepciók még több kényelmet kínálnak. A magas minőségű alkotórészek a csaptelepek könnyű kezelését és hosszú élettartamát biztosítják.
A felületek lehető legtökéletesebb összhangja a BLANCO-nál központi kérdés a különböző elemek kialakításánál.

A BLANCO STEELART-termékek

Exkluzív felületekben kaphatóak. A rendszerdizájnban tökéletesen összeillenek a csaptelepek és a tartozékok.
1 2
A tisztább víz a fogyasztók egészségét biztosítja. Ezért a BLANCO csaptelepeit a németországi ivóvíz rendelet értelmében higiéniai szempontból önként ellenőrizteti és ezt a DVGW CERT GmgH-án (németországi gáz- és vízügyi egyesület tanúsítóhelyén) keresztül tanúsíttatja is. BLANCO így bizonyítja az ivóvízvédelmi követelmények betartását. Ezzel a tanúsítvánnyal a BLANCO szerelvények a piacon jelenleg megtalálható legkiválóbb minőséget kínálják. A nem ellenőrzött csaptelepek jelentősen túlléphetik az egészségre ártalmas anyagok határértékét. BLANCO a vízvezető alkatrészekbe kizárólag engedélyezett minőségi alapanyagokat épít be. Egy BLANCO csaptelep a DVGW minőségtanúsítványt csak az LGA (Tartományi Iparfelügyelet) és a TZW (németországi vízügyi technológiai központ) bevizsgálásának és értékelésének eredménye után kapja meg.
BLANCO STEELART – konyhai csaptelep rendszerdizájnbankonyhai csaptelepek
A BLANCO STEELART új kiemelkedő, rozsdamentes konyhai csaptelep modellekkel gyarapítja az exkluzív termékek sorát. A formájukban, anyagukban és felületükben pontosan a STEELART mosogatóközpontokkal egyező kezelőelemek, csaptelepek, mosogatószer-adagolók és húzógombok, amik együttesen teremtik meg a teljesen harmonikus összképet.
Két dizájnvonal:
• A ZEROX rendszerdizájn a BLANCO KANTOS-szal és a QUADRIS-szal a következetesen egyenes vonalú dizájnban
• A CLARON rendszerdizájn a BLANCO LEVOS-szal tökéletes-elegáns formában
Tökéletesen a mosogatóközpontra hangolt felület:
− selyemmatt rozsdamentes acél a BLANCO CLARON-IF/A-hez és a BLANCO ZEROX-IF/A
− selyemfényű rozsdamentes acél a BLANCO SteelArt és -FLOW-IF aláépíthető és munkalapszintű medencékhez.

A SEBO Műszaki Szaküzlet és Konyhastúdió 25 év szakmai tapasztalatával segít Önnek megtalálni a válaszokat.

Lépjen velünk kapcsolatba!

Telefon: 94/510-555; Email cím: info@sebomuszaki.hu

Amennyiben cikkünk felkeltette érdeklődését, kérjük kövessen bennünket facebook-on, youtube-on, iratkozzon fel levelező listánkra, illetve böngéssze bizalommal további írásainkat, videóinkat blogunkon. Amennyiben személyesen szeretné felvenni velünk a kapcsolatot az alábbi linken megtalálja elérhetőségeinket!