Hama a kiegészítők szakértője

A németországi Hama 93 éves története során egy kicsi manufaktúrából a világ egyik legnagyobb kiegészítőket forgalmazó vállalatává nőtte ki magát. A brand szerte a világon a legismertebbek és a leginkább elismertek közé tartozik; érdemes egy kicsit közelebbről is megnézni, hogyan jutott el idáig.

A töretlen fejlődés

A Hama második gyára 1973-ban épült. A termelés pedig – egy újabb szabadalom, a Hamafix képkeretező rendszer bevezetését követően – annyira felfutott, hogy pár éven belül bővítették. A világhírnév felé vezető úton 1980-ban kezdte meg menetelését a vállalat. Az évtized elején már 300 főt foglalkoztató cég minden szempontból szélesítette látókörét: a fotós kütyük mellé audio- és video kiegészítőket vett fel kínálatba, ezzel párhuzamosan pedig az első külföldi leányvállalat is megalakult, a szomszédos Franciaországban.

SEBO Műszaki Szaküzlet és Konyhastúdió 25 év szakmai tapasztalatával segít Önnek megtalálni a válaszokat.

Lépjen velünk kapcsolatba!

Telefon: 94/510-555; Email cím: info@sebomuszaki.hu

Amennyiben cikkünk felkeltette érdeklődését, kérjük kövessen bennünket facebook-on, youtube-on, iratkozzon fel levelező listánkra, illetve böngéssze bizalommal további írásainkat, videóinkat blogunkon. Amennyiben személyesen szeretné felvenni velünk a kapcsolatot az alábbi linken megtalálja elérhetőségeinket!