Biofresh – az ínyencek világában

Biofresh hűtőszekrény Frissesség VáltozatosságBiofresh hűtőszekrény Frissesség Változatosság

A korszerű fitnesszkonyha számára a frissesség, és változatosság a legfontosabb. Minél frissebb egy élelmiszer, annál értékesebb az egészséges táplálkozás szempontjából. A BioFresh  rendszerek garantálják a tökéletes klímát, és hosszú frissességet. Alig 0C feletti hőmérsékleten és ideális páratartalomnál a gyümölcsök, zöldségek, hús, a hal-,  és tejtermékek háromszor hosszabb ideig őrzik meg vitamintartalmukat, finom aromájukat, és étvágygerjesztő kinézetüket, mint a hagyományos hűtőrészben. A Biofresh hűtőszekrény Frissesség Változatosság készülékeket megtalálja itt.

 

A húsok,  halak, tejtermékek tárolásához az alacsony páratartalmú “DrySaferekesz” (száraz rekesz), míg a zöldségek és gyümölcsök optimális tárolásához a HydroSafe (nedves) rekesz az ideális. Modelltől függően az egy vagy két rekesz szükség szerint átállítható Dry vagy HydroSafe módba.

 

Fejes-salátaFejes Saláta + 8 napBiofresh hűtőszekrény Frissesség VáltozatosságRákok + 1 napmalna_vitaminsziget_comMálna + 2 napBiofresh hűtőszekrény Frissesség VáltozatosságArticsóka + 7 nap
Biofresh hűtőszekrény Frissesség VáltozatosságSzőlő + 17 napsargarepa1Sárgarépa + 30 napsparga1Spárga + 8 napalma5Alma + 30 nap

Bővebben a BioFresh témáról a biofresh.liebherr.com oldalon olvashat.

Biofresh hűtőszekrény Frissesség Változatosság

A SEBO Műszaki Szaküzlet és Konyhastúdió 25 év szakmai tapasztalatával segít Önnek megtalálni a válaszokat.

Lépjen velünk kapcsolatba!

Telefon: 94/510-555; Email cím: info@sebomuszaki.hu

Amennyiben cikkünk felkeltette érdeklődését, kérjük kövessen bennünket facebook-on, youtube-on, iratkozzon fel levelező listánkra, illetve böngéssze bizalommal további írásainkat, videóinkat blogunkon. Amennyiben személyesen szeretné felvenni velünk a kapcsolatot az alábbi linken megtalálja elérhetőségeinket!