Külső motoros páraelszívók

Mottó: „ A külső motoros páraelszívó segítségével a háziasszony a család része marad, a zaj nem szigeteli el.”Külső motoros páraelszívó sematikus ábrája

Valljuk meg: leszámítva a csendes(ebb) kivitelű silent split modelleket, a páraelszívók bizony nem halk működésűek. Sokaknak talán ezért csökken a lelkesedése az újonnan megvásárolt páraelszívó mindennapi használata során. Pedig egy egyszerű megoldással búcsút inthetünk a zavaró zajnak: ez pedig a külső motoros páraelszívó beépítése.

A külső motor (illetve az ilyen változatú modell) beépítésével a készülék működése csendes, zajszintje minimálisra csökken.

A páraelszívó modellek nagy része már külső motoros változatban is rendelhető. A modellek ilyen esetben nem tartalmazzák magát a motort, hanem csupán egy automatikát. Ez az épületen kívül elhelyezett külső motort vezérli.  Abban az esetben, ha esetleg meggondolta magát, azon modellek, amelyek külső motoros változatban is elérhetőek, átalakíthatók, ezzel kapcsolatosan a szerviz adhat megfelelő információkat.

Külső motoros páraelszívó vázrajzA beépítés tervezése során a helyiség sajátosságainak figyelembe vétele mellett, érdemes megfontolni, hogy az épület falán, vagy pedig a tetőn/tetőtérben helyezzük-e el a külső motoros egységet. Nem minden páraelszívó típushoz építhető az összes változat, ezért kérjük a lehetőségekről kérdezze kollégáinkat. Fali elhelyezés akkor lehet jó megoldás, ha a páraelszívó a motorhoz viszonylag közel van, mivel a légszállítás ebben az esetben sokkal jobb. Érdemes viszont figyelembe venni, hogy a minimum 4 méteres távolságot tartani kell! Egyes modellekhez szekrénybe építhető külső motor is választható, mely belső keringetés esetén alkalmazható.Külső motoros páraelszívó működési elve

A páraelszívót a külső motorral légtechnikai csövek és elemek kötik össze. A merev falú csövek és elemek segítségével hatékonyabb és csendesebb a működés. Javasoljuk, hogy amennyiben lehetősége nyílik rá, szigetelje, mind a motort, mind pedig a légtechnikai csöveket (melyekből létezik belső hangszigeteléssel ellátott kivitel is), az esetleges kondenzvíz lecsapódás elkerülése érdekében.

Külső motor választékunkat az alábbi oldalon találja meg.

Rendeléshez, kérje segítségünket az info@sebomuszaki.hu e-mail címen vagy a +36-94-510-555; +36-20-438-8908-as telefonszámon. Bármilyen kérdése esetén állunk rendelkezésére. Teljes választékunkat megtalálja a sebomuszaki.hu weboldalunkon!

 

A SEBO Műszaki Szaküzlet és Konyhastúdió 25 év szakmai tapasztalatával segít Önnek megtalálni a válaszokat.

Lépjen velünk kapcsolatba!

Telefon: 94/510-555; Email cím: info@sebomuszaki.hu

Amennyiben cikkünk felkeltette érdeklődését, kérjük kövessen bennünket facebook-on, youtube-on, iratkozzon fel levelező listánkra, illetve böngéssze bizalommal további írásainkat, videóinkat blogunkon. Amennyiben személyesen szeretné felvenni velünk a kapcsolatot az alábbi linken megtalálja elérhetőségeinket!